Врати Борман в София

Вратите Борман, които ви предоставяме са точно онова, от което клиентите имат нужда. Това са вратите, които са с идеално съотношение качество – цена, а разнообразието е огромно, няма значение дали става въпрос за дървени, метални или друг вид врати. Можете да избирате от най – различни материали и цветове като орех, венге, златен дъб, бял лак и др.

Вижте кои са фирмите за врати в София и как можете да се спрете на правилната фирма при избора си.

Фирма Борман е съсредоточена в град София, но развива своята дейност в цяла България.

Едно от големите предимства на Врати БОРМАН пред другите е това, че предлагат монтаж само до 7 работни дни и предлагат абсолютно безплатни консултации и вземане на размери на място!

Повечето врати се поддържат в склад и това е причината да не чакате дълго докато ви доставят и монтират новите врати. Докато са при тях, те са поставени на места, напълно отговарящи на световния стандарт, така че можете да бъдете сигурни в качеството, което получавате.

При интериорните и входните врати разнообразието е много голямо, предлагат също и огнеупорни такива за вашият ресторант, магазин или друг вид обект.

Интериорните врати са полски и немски, и са с изключително високо качество като по – голямата част от тях се предлагат в комплект, който включва крило фалцово с панти, брава, дръжка и стъкло, когато говорим за остъклени крила, както и каса с панти и первази, които са регулируеми двустранни.

Цената на монтажа е 40 лева за крило с каса, като това е една приемлива и ниска цена за качеството, което получавате, а и можете да бъдете сигурни, че монтажът ще се осъществи от професионалисти и шансът да има рекламация граничи с нула.

Още една причина да изберете именно Врати БОРМАН е, че на склад постоянно поддържат наличност от определени врати, които са едни от най – търсените, както и това, че поддържат постоянни размери 60, 70, 80, а за всички остъклени крила – 70 и 80.

Един добър съвет е преди да закупите вратата си, да отидете до магазин на Борман и да я видите на живо, защото е възможно да има известно несъотвествие между цветовете в брошурата и действителните цветове на вратите. В магазин в София можете да видите реалните цветове, както и монтирани мостри с различни каси и крила. В оригиналните хартиени каталози на заводите, които произвеждат вратите, цветовете също е възможно да не отговарят напълно и да не се припокриват с действителните.

Ако решите да закупите врати на едро за вашия магазин или друг обект, предлагат отстъпки и едрови цени за строители, търговци, агенции и др. Ако се доверите отново и изберете Врати БОРМАН ще ви определят отстъпка имайки предвид всички ваши предишни покупки от тях.

Още една причина да отидете лично в магазина и да разгледате е, че ще можете да видите на живо всички възможни варианти на вратата, която сте си избрали. За всеки цвят – орех, снежен ясен, тъмно и бяло венге, череша, дъб се поддържат на склад врати с плътно крило и съответно с един или два остъклени крила.

Ако все пак не ви допаднат мострите, които са изложени в някой от магазините в София, можете да зададете заявка за производство към заводите – производители. Това, разбира се, ще отнеме малко повече време. Срокът на изработка и доставка до България е до 35 работни дни, но реално поръчките се изпълняват за 30 – 35 календарни дни.

Цените в каталога, който ще ви бъде предоставен, са с включено ДДС и за ваше улеснение са формирани като комплект крило и каса с най – често срещаната дебелина на зида, а именно – между 14 и 18 см.

Когато говорим за цени, при Борман те са много аткрактивни. Вратите, които предлагат са с изключително добро качество, а за сметка на това цените са изключително приемливи – от 280 – 290 лева за интериорна врата с нормална регулируема каса и 340 – 350 лева за вътрешна врата с луксозна заоблена каса.